Gift Cards

IKEA

IKEA

Denominations

€25 
€50 

Countries

Description

Večnacionalna spletna stran za e-trgovino s pohištvom in gospodinjskimi aparati, pripravljenimi za montažo, in maloprodajna veriga z 8 podružnicami po vsej državi. E-darilna kartica velja v vseh poslovalnicah IKEA v Sloveniji in na spletni strani www.ikea.com/si/sl

Terms and Conditions

Več darilnih kartic IKEA lahko uporabite za posamezne nakupe v trgovinah IKEA v Sloveniji in na spletni strani www.IKEA.si. Darilne kartice IKEA lahko uporabite za poravnavo celotnega ali delnega zneska računa v trgovini IKEA v Sloveniji in na spletni strani www.IKEA.si. Darilne kartice IKEA je treba uporabiti skupaj s priloženo kodo PIN. Za preverjanje stanja vaše darilne kartice IKEA obiščite ali pokličite trgovino IKEA v Sloveniji Vračilo gotovine ni možno za nakupe z darilno kartico IKEA. Darilne kartice IKEA so nepovratne in nevračljive, razen v skladu z vašimi zakonskimi pravicami. Dobroimetja ni mogoče zamenjati za gotovino. Število uporab posamezne darilne kartice ni omejeno.



Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now