Gift Cards

Primark

Primark

Denominations

€5 
€10 
€30 

Countries

Expiry

Minimum 24 months validity

Description

Geliefd bij mode-fans en waarde zoekers gelijk, is Primark wijd gevestigd als de bestemming winkel om bij te blijven met de nieuwste looks zonder de bank te breken. We bieden een breed scala aan producten, waaronder alles van baby's en kinderen tot dames, heren, huishoudartikelen, accessoires, schoonheidsproducten en zoetwaren.

Terms and Conditions

Ga voor de volledige voorwaarden naar: https://www.primark.com/nl/terms-of-use. Cadeaubonnen die zijn gekocht, kunnen alleen worden ingewisseld in Primark®-winkels in het land van aankoop (met uitzondering van alle Primark®-concessies, inclusief die in de Selfridges-winkels). De e-Gift-kaart bevat een streepjescode en kan in de winkel worden gepresenteerd: Druk de tegoedbon af die u wilt inwisselen. Presenteer de voucher bij het afrekenen. Alleen afgedrukte vouchers worden geaccepteerd. Typ het 19-cijferige nummer in het kassasysteem om deze eGift-kaart in te wisselen.



Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now