Gift Cards

Global Experiences

Global Experiences

Denominations

€25 
€50 
€100 

Countries

Description

Global Experiences kortelė, kurią teikia „Tripadvisor“ įmonė „Viator“, gali būti išperkama tik internetu adresu www.globalexperiencescard.com, skirta daugiau nei 350 000 kelionių, veiklos, patirčių ir dalykų, kuriuos reikia padaryti visame pasaulyje, daugiau nei 120 šalių. Didžiausias dovanų kortelių, skirtų kelionėms, veiklai ir potyriams, sąrašas. Mėgaukitės galimybėmis su daugiau nei 350 000 dalykų, įskaitant: Ekskursijos ir ekskursijos. Atrakcionai ir pramogų parkai. Maistas, vynas ir naktinis gyvenimas. Užsiėmimai ir dirbtuvės. Kruizai, buriavimas ir vandens turai. Ekskursijos pėsčiomis ir dviračiais. Pervežimai ir antžeminis transportas. Kultūrinės ir teminės ekskursijos. SPA, joga ir sveikatingumas.

Terms and Conditions

Global Experiences Card Powered by Viator išduoda Global Hotel Card, Inc., o naudojimasis svetaine https://www.globalexperiencescard.com/ ir dovanų kortele reiškia sutikimą su šiomis sąlygomis, kurios gali būti bet kada peržiūrėtos. Visas taisykles ir sąlygas rasite adresu https://www.globalexperiencescard.com/terms-and-conditions. Dovanų kortelės galiojimo laikas nesibaigia.



Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now