Gift Cards

ALZA.SK

ALZA.SK

Denominations

€20 
€50 

Countries

Expiry

Minimum 12 months validity

Description

Nadnárodné online trhovisko počítačov a elektroniky s 15 pobočkami a 800 doručovacími miestami „AlzaBox“ po celom Slovensku.

Terms and Conditions

Darčekové poukážky zatiaľ nie je možné uplatniť na tovar dodávaný z externých skladov. DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: Darčekovú kartu je možné použiť LEN RAZ. Akékoľvek zostávajúce finančné prostriedky v prípade, že hodnota nákupu/objednávky je NIŽŠIA AKO hodnota Darčekovej karty, NEBUDÚ VRÁTENÍ a nie je možné ich použiť na iné nákupy/objednávky. Darčekovú kartu je možné použiť na nákup jedného alebo viacerých produktov, pokiaľ sú zakúpené v rámci jedného nákupu/objednávky. Sumu na darčekovej karte je potrebné minúť pri jednom nákupe. Na jednu objednávku je možné použiť jednu alebo viac darčekových poukážok. Ak hodnota objednávky presahuje hodnotu darčekovej karty/karty, zákazník musí na dokončenie objednávky doplatiť rozdiel. Vrátenie peňazí alebo výmena hotovosti nie je možná. Úplné znenie obchodných podmienok nájdete na: https://www.alza.sk/obchodne-podmienky-art10.htm



Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now