Gift Cards

MediaMarkt

MediaMarkt

Denominations

€10 
€20 

Expiry

Minimum 12 months validity

Description

MediaMarkt is niet alleen een ruim aanbod aan multimedia en elektronische artikelen, maar ook alle diensten die daarbij horen. Dankzij onze dienstverlening profiteert u snel van alle eigenschappen van uw nieuwe product, beschikt u over de juiste garantie, krijgt u advies op maat en nog veel meer!

Terms and Conditions

De Geschenkkaart is alleen bij een MediaMarkt winkel of op de webshop inwisselbaar. De Geschenkkaart kan door de Klant gebruikt worden voor aankopen van goederen of diensten bij MediaMarkt in het kader van de huidige Algemene Voorwaarden van Geschenkkaarten. Deze Voorwaarden hebben als doel om nauwgezet de relaties tussen de Klanten en MediaMarkt te regelen. De Geschenkkaart is zonder waarde tot activering aan de kassa of na het activeren door de Klant via de activeringslink bij een online aankoop. Het is pas na activering van de individuele Geschenkkaart dat deze kan gebruikt worden. De afdrukbare Geschenkkaart in PDF-vorm is actief of geldig na een 15-tal minuten.Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now