Gift Cards

IKEA

IKEA

Denominations

€25 
€50 
€100 

Countries

Description

Multinacionalna web-lokacija za e-trgovinu i maloprodajni lanac namještaja i kućnih potrepština spremnih za sastavljanje s 8 podružnica diljem zemlje.

Terms and Conditions

Jedna ili više IKEA poklon kartica mogu se koristiti za jednu kupovinu u robnoj kući IKEA u Hrvatskoj i internetskoj trgovini na IKEA.hr IKEA poklon kartica može se koristiti za plaćanje cijelog ili dijela iznosa kupovine u robnoj kući IKEA u Hrvatskoj i internetskoj trgovini na IKEA.hr Za korištenje IKEA poklon kartice potrebno je predočiti PIN broj s kartice. Za provjeru stanja na IKEA poklon kartici, posjeti IKEA.hr Za plaćanje IKEA poklon karticom nije moguće dobiti ostatak od ukupnog iznosa u gotovini. IKEA poklon karticu nije moguće vratiti ni ostvariti povrat iznosa, osim ako je to u skladu s tvojim zakonskim pravima. Iznos na kartici ne može se zamijeniti za gotovinu. IKEA poklon kartica može se koristiti bez vremenskog ograničenja. Poklon karticu možeš koristiti više puta dok ne iskoristiš sav iznos koji se na njoj nalazi.



Ready to buy?

This eGift Card and the others in our range are part of the GiftPay Flexi eGift Card, an instant, digital gift card that lets the recipient choose where to spend their gift. Sign up for a business account to get started, or contact us for more information.

Sign Up Now